Mijn verhaal

 

Tijdens één van mijn reizen als stewardess was ik het zat! Weer was mijn handdoek van mijn ligbed afgewaaid, toen ik even van mijn bedje af was gegaan. Mijn handdoek was eraf gegleden en zat onder het zand!

"Hier moet toch iets op te verzinnen zijn", dacht ik. "Maar waar begin ik?" 

Wel vaker had ik leuke, innovatieve ideeën, maar ik bleef steeds hangen bij slechts het idee. Maar dit keer dacht ik... nee, ik ga het uitwerken en kwam ik op een simpel, maar effectief product: De Hold-YT (Hold-Your-Towel)!!! (uitgesproken als Hold-IT)

Mijn HBO-studie en ervaring in de reiswereld alleen was niet genoeg. Dus ik bezocht fabrieken in Azië, ging naar netwerkborrels en ben met samples naar strandclubs op o.a. Ibiza en de Antillen gegaan.

Een idee hebben is één ding, maar bij de uitwerking komt veel meer kijken. De afgelopen twee jaar was een heel avontuur en ik heb er ontzettend veel van geleerd. Daarom kan ik nu met trots zeggen, de Hold-YT is dé strandbed-gadget die niet gemist kan worden in de strandtas van iedere zonaanbidder! 

De Hold-YT kan worden bedrukt met leuke teksten in verschillende kleuren en is ook te personaliseren met je eigen grappige tekst. Dat maakt deze gadget tevens een perfect branded item voor bedrijven. 

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast worden, over de Hold-YT, als ik zelf ben! 

Met zonnige groet,

 

Barbara

 

© 2015 - 2020 Hold-YT | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel